Home > Financieren > Aanbiedingen > Huurkoop met uitgestelde betaling

Zorgeloos rijden met Ford Credit, ook in onzekere tijden!

In de onzekere periode waar wij met elkaar in verkeren willen wij jou de zekerheid bieden waar jij naar op zoek bent. Door gebruik te maken van het nieuw gelanceerde Huurkoop product met de mogelijkheid tot uitgestelde betaling is het aanschaffen van een nieuwe Ford ook in deze periode mogelijk.

Huurkoop met uitgestelde betaling betekent dat jij de mogelijkheid hebt om een nieuwe Ford aan te schaffen voor een vast maandbedrag, waarbij de eerste drie maanden niet zal worden geïncasseerd. Pas in de vierde maand zal de eerste incasso plaatsvinden. Dit maandbedrag, dat voor de resterende maanden hetzelfde bedrag is, zal vervolgens maandelijks worden geïncasseerd voor de resterende looptijd.

Wij hopen je in deze periode te kunnen ondersteunen met dit product en verwelkomen je graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend gesprek. Ga snel naar je favoriete Ford dealer en vraag een vrijblijvende calculatie voor je droom Ford.

Om een voorbeeld van het betalingsverloop te geven, zijn wij uitgegaan van een te financieren bedrag van € 15.000,- met een looptijd van 60 maanden en een rentepercentage van 4,9%. Op basis van dit voorbeeld zal het betalingsverloop er als volgt uit zien:

Maand 1

Maand 2

Maand 3 

Maand 4

Maand 5

    …

Maand 60

geen incasso

geen incasso

geen incasso

incasso van € 298,-

incasso van € 298,-

       …

incasso van € 298,-

Top