Ford Pro

FORD PRO

FORD PRO VOOR OPTIMALE PRODUCTIVITEIT

Dankzij toenemende regeldruk, een breder aanbod van typen bedrijfsauto’s en toenemende concurrentie is wagenparkbeheer er de afgelopen jaren niet eenvoudiger op geworden. Maar gelukkig hoeft de wagenparkbeheerder vandaag de dag niet alles zelf te doen. Met de slimme software en handige diensten van Ford Pro wordt het werk van de wagenparkbeheerder een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Hoe groot jouw bedrijf ook is.

In de onderstaande video’s leggen wij het jou allemaal uit.

Ontdek bedrijfswagens  Ontdek Ford Pro

WAGENPARKBEHEER IS MULTITASKEN

Wagenparkbeheer is een kunst. Een jongleer act. Het bedrijfsproces mag niet onderbroken worden doordat een auto niet beschikbaar is, op de verkeerde plaats staat of simpelweg ontbreekt. Traditioneel is die jongleer act voor de wagenparkbeheerder niet alleen een kwestie van plannen, maar ook het onderhouden van relaties met de autodealer, de ombouwer, de garage, de leasemaatschappij en misschien zelfs de laadpaalinstallateur en -leverancier. Met Ford Pro bieden we jou een one-stop-shop. Eén plek waar alles van de financiering, de software, de laadinfrastructuur en -diensten, het onderhoud en natuurlijk de auto’s zelf geregeld kan worden.

TELEMATICS ESSENTIALS

Wat je ook onderneemt, stilstaan wil je nooit. Ford Telematics Essentials is dé eerste stap om uptime te maximaliseren. Ford Telematics Essentials is een gratis, online wagenpark beheer tool die gegevens van je verbonden voertuigen gebruikt om je wagenpark inzetbaar en je bedrijf draaiende te houden. Beheer middelgrote tot grote fleets en ontvang live meldingen over de staat van het voertuig. 

Meer informatie

Ford Pro - Special vehicles

FORD PRO - SPECIAL VEHICLES

Ford Pro - E-Transit

FORD PRO - E-TRANSIT

Ford Pro - Software

FORD PRO - SOFTWARE

Ford Pro - Opladen

FORD PRO - OPLADEN

Ford Pro - Service

FORD PRO - SERVICE

Ford Pro - Fleet management

FORD PRO - FLEET MANAGEMENT