Alloy Wheels

LICHTMETALEN VELGEN

LICHTMETALEN VELGEN MAKEN DE AUTO!

Al onze lichtmetalen velgen zijn ontworpen om de uitstraling van je Ford een boost te geven. De originele lichtmetalen velgen worden in iedere stap van het ontwerp- en ontwikkelingsproces getest op duurzaamheid, kracht en kwaliteit. Dit betekent dat ze aan onze hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Voor elk model zijn er complete velgensets beschikbaar. Dit is een set van lichtmetalen velgen inclusief zomer, all-season of winterbanden. 

Winter Tyres

FORD VELGENSETS INCLUSIEF ZOMERBANDEN

Geef je persoonlijke touch aan je Ford met ons gamma lichtmetalen velgen. Al onze velgen zijn ontworpen om het uiterlijk van uw Ford een Boost te geven. Sportief, elegant of juist robuust, de keuze is aan jou! Welke je ook kiest, je kunt er op vertrouwen dat de velgen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn vervaardigd uit de beste materialen en alle extreme tests hebben doorstaan.

Brochures en prijslijsten (PDF 1.3 MB)

FORD VELGENSETS INCLUSIEF WINTERBANDEN

De originele stalen en lichtmetalen velgen zijn ook te verkrijgen in combinatie met winterbanden.
Winterbanden zijn uit een andere rubbersamenstelling opgetrokken dan zomerbanden. Verder hebben winterbanden een ander profiel met extra lamellen, deze eigenschappen zorgen voor meer grip tijdens winterse omstandigheden.

Brochures en prijslijsten (PDF 2,2MB)

Winter Tyres
Search For Tow Bars

WIL JE WETEN ER VERKRIJGBAAR IS VOOR JOUW BEDRIJFSWAGEN?

Selecteer je model