Ford Roof Racks

DAKDRAGERS

WAT JE OOK MEE WILT NEMEN, WIJ HEBBEN DE GESCHIKTE TRANSPORT ACCESSOIRES OM JOUW LEVEN GEMAKKELIJKER EN VEILIGER TE MAKEN!

Ford dakrails

Specifiek ontworpen voor elk model. De Ford dakrails zijn aerodynamisch, lichtgewicht en verbeteren de uitstraling van je Ford.

Dakrails zijn op veel, maar niet alle, Ford-modellen standaard. Op de meeste modellen kan echter ook achteraf een dakrails geïnstalleerd worden.

Ford-dakdragers

Ford dakdragers zijn stijlvol en aerodynamisch, gemaakt van lichtgewicht materialen, ontworpen voor minimale windruis en verminderd benzineverbruik.

Voor elk Ford model zijn er op maat gemaakte dakdragers beschikbaar. Deze zijn te bevestigen op de dakrails en vormen zo de perfecte basis voor een verscheidenheid aan dakdrageraccessoires. Ze zijn eenvoudig te monteren en tevens afsluitbaar tegen diefstal.

Ford-imperiaal

Ford-imperialen zijn verkrijgbaar voor bepaalde Ford-modellen. Ze zijn direct op het dak te monteren zonder dakrails. Lichtgewicht, eenvoudig te monteren en afsluitbaar. De Ford-imperiaal vormt een stevig en veilig platform voor uw dakdrageraccessoires.

Neem een kijkje in onze accessoirecatalogus om meer te weten te komen over ons aanbod dakdragers en dakdrageraccessoires.

What's Available for Your Car?

WIL JE WETEN WAT IS ER VERKRIJGBAAR VOOR JOUW FORD?

Selecteer je model