Thule® Roof Transportation Accessories

TRANSPORT

THULE’S®Thule Accessories Warranty EN UEBLER’SUebler Accessories Warranty ASSORTIMENT DAK- EN TREKHAAKDRAGERS HEBBEN DE IDEALE PASVORM VOOR DE FORD ORGINELE DAKDRAGERS EN TREKHAKEN.

Dakkoffers

Robuust en ruim; met het aanbod Thule®-dakkoffers hoef je niets thuis te laten. De strak vormgegeven en aerodynamische ontwerpen garanderen stabiliteit en een stijlvolle uitstraling, terwijl de gebruiksvriendelijke bevestigingen, sloten en openingsmechanismen je ultieme beveiliging en gemak bieden. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, kies eenvoudigweg de maat die het beste bij jouw wensen past.

Fietsendragers

Neem je fiets mee op reis! Zowel Uebler's fietsendragers voor op de trekhaak als Thule’s® fietsdragers voor op het dak zijn ontworpen voor eenvoudige montage en gebruik. Ze zijn tevens afsluitbaar tegen diefstal.

Skidragers

Als je liever de piste opzoekt, bekijk dan de Thule® 727-skidrager Deluxe. Geschikt voor maximaal zes paar ski's of vier snowboards. Het is de ultieme veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het vervoeren van ski's en snowboards.

Kajakdragers

Als kano- of kajakvaren meer jouw ding is, dan is de Thule®-kajakdrager 874 iets voor jou! De drager is gemakkelijk en snel te monteren.

Bekijk om meer te weten te komen over de Thule®- en Uebler-transportbevestigingen onze accessoirecatalogus of neem contact op met je lokale Ford-dealer.

What's Available for Your Car?

WIL JE WETEN WAT IS ER VERKRIJGBAAR VOOR JOUW FORD?

Selecteer je model