Home > Handige links > Overige producten > Accessoires > Best verkochte accessoires voor personenauto's > Lichtmetalen velgen
Ford Alloy Wheels

Lichtmetalen Velgen

Lichtmetalen velgen maken de auto!

Al onze lichtmetalen velgen zijn ontworpen om de uitstraling van je Ford te verbeteren. Je kunt er zeker van zijn dat, ongeacht welke lichtmetalen velg je kiest, deze volgens de hoogste eisen gefabriceerd zijn, gemaakt zijn van de beste materialen en langdurige testen hebben doorstaan.

Net wat beter vervaardigd.

Omdat onze lichtmetalen velgen voor specifieke Ford-modellen zijn gemaakt, weten we precies wat de specificaties zijn. Maar ze worden gemaakt om nog beter te presteren – we gaan verder dan de specificaties van het model voor een geruststellende marge op het laadvermogen en de veiligheidsprestaties.

Getest en goedgekeurd

De lichtmetalen velgen van Ford worden in iedere stap van het ontwerp- en ontwikkelingsproces getest op duurzaamheid, kracht en kwaliteit. Dit betekent dat ze aan de hoogwaardige kwaliteitsstandaarden van Ford voldoen en overeenkomen met de fabricagekwaliteit van elk Ford-voertuig.

Wielslotbouten

Beveilig lichtmetalen velgen en bescherm ze tegen diefstal met de originele Ford-wielslotbouten. De wielslotbouten kunnen uitsluitend verwijderd worden met een speciaal meegeleverde sleutel.

Klik hier om de nieuwste ontwerpen voor jouw auto te bekijken in de accessoirecatalogus of neem contact op met je lokale Ford-dealer.

Ford accessories

Wil je weten wat is er verkrijgbaar voor jouw Ford?

Selecteer je model

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top