Home > Onderhound e Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Lentecheck bedrijfswagens aanbieding

Ford Lente Check 19,95  + gratis ruitensproeiervloeistof bijvullen en banden op spanning.

Je Ford is een harde werker, net als jij. Gun hem daarom wat extra aandacht deze lente: trakteer je Ford op de Lentecheck voor slechts €19,95.

Een grondige check doe je niet alleen voor extra veiligheid, maar het helpt je ook om kosten te besparen. Door het tijdig herkennen van slijtage voorkom je onnodige en dure reparaties. Daarom controleren wij je Ford op punten als: slijtage patroon banden, remschijven en accutest. Zo houden we jouw bedrijf in beweging!

Kom je langs? Dan trakteren wij op gratis extra lenteservices. We vullen bij de Lentecheck meteen je ruitensproeiervloeistof bij en brengen je banden op de juiste spanning. Daarnaast hebben we een selectie van onze bestverkochte veiligheids-accessoires voor je geselecteerd.

Q-Safe Anti-inbraak en trekhaakslot in één

De Q-Tech SafeGuard biedt bescherming tegen het openbreken van de achterdeuren en –klep en helpt hiermee voorkomen dat kostbare lading uit de laadruimte van een bestelauto wordt gestolen. Daarnaast fungeert de SafeGuard ook als disselslot, zodat op het moment dat er een aanhangwagen is aangekoppeld de aanhangwagen niet losgekoppeld kan worden.

Nu, inclusief montage voor €190,- incl. btw.

Zoek een dealer

Metal pieces
Slot with a key

Saturn Evo Veiligheidsslot voor achter-, zij- of schuifdeuren

Beveilig de achter-, zij- of schuifdeuren met dit oersterke Saturn deurslot. Het slot blijft op de deur zitten wanneer deze geopend is. Het veiligheidsslot is snel in bediening wat hem geschikt maakt voor snel laden en lossen. Het slot is geschikt voor elke Ford bedrijfswagen!

Nu, inclusief montage voor €229,- incl. btw.

Zoek een dealer

Dometic koelbox 12v/230v

De Thermo-elektrische koelboxen van Dometic kunnen aangesloten worden op de 12 volt sigarettenplug van de auto. 230v netstroom is zelfs ook mogelijk. De capaciteit van deze koelboxen is maximaal 18 °C graden onder de buitentemperatuur en hebben een stahoogte groot genoeg voor een 2-literfles.

Nu voor €76,- incl. btw

Zoek een dealer

Green portable fridge
Ford Accessories

Q-Safe Inbraakwerende platen

Wil jij je lading optimaal beschermen? Kom langs voor onze anti-inbraak accessoires! Bijvoorbeeld de inbakerende platen voor de ruiten van de laadruimte, speciale achterdeurbeschermer voor montage op de trekhaak of extra veiligheidssloten. Alles om je kostbare lading te beschermen!

Inbraak werende planten, inclusief montage vanaf €157,- incl. btw

Zoek een dealer

Top