Home > Onderhoud en Service > Service > FordPass Pro
FordPass pro App dashboard mockup

FordPass Pro.

Dé app voor bedrijfswagens

Beheer maximaal vijf bedrijfswagens om ze in goede staat, veilig en operationeel te houden. 
 
 
FordPass Pro car icon

Controleer de conditie van je bedrijfswagens

FordPass Pro warning icon

Ontvang een melding als er problemen zijn

FordPass Pro remote access icon

Op afstand toegang tot je bedrijfswagens

Ford Transit with person standing on side

Blijf verbonden

FordPass Pro is ontworpen voor nieuwe bedrijfswagens met FordPass Connect. Met een ingebouwd modem maak je moeiteloos verbinding met je bedrijfswagens, waar je ook bent.

Alles onder controle

Vergrendel je bedrijfswagens waar je ook bent. Zo ben je er altijd zeker van dat alles veilig is. Bedrijfswagens met automatische transmissie kun je zelfs starten vanuit de app en warm laten draaien voor vertrekt.

Icon of a mobile App buttons
Icons with anti theft indicators and engine coolant alert

Ontvang meldingen

Als er problemen optreden bij een van je bedrijfswagens, ontvang je een waarschuwing. Zo kun je problemen direct oplossen. De app helpt je vooruit te plannen en je bedrijfswagens op de weg te houden. Stel bijvoorbeeld je favoriete Ford-dealer in en plan rechtstreeks vanuit de app onderhoud en reparaties in. 

Check in

Met directe toegang tot de belangrijkste informatie over je bedrijfswagens, is het eenvoudig om op de hoogte te blijven van onderhoud. Je kunt de bandenspanning controleren, zodat je weet wanneer je lucht moet bijvullen. Hierdoor vermindert de slijtage en verbetert het brandstofverbruik. Je kunt ook je AdBlue-niveau bekijken, zodat je altijd weet wanneer je het moet aanvullen.

 

Icon showing mobile with App info
Screenshot of map with locations

Volg je bedrijfswagens

Zijn je bedrijfswagens waar ze moeten zijn? Voortaan weet je het. Check gedurende de dag, of wanneer je naar huis gaat, de app en bekijk de meest recente locaties op één kaart. Als je werkdag erop zit, weet je dus zeker dat alles veilig is en zich op de juiste plaats bevindt.

 
 
Top