Home > Onderhoud en Service > Support > SYNC en Bluetooth® ondersteuning > Update SYNC
  • Ervaar je problemen bij het maken van een logbestand tijdens een SYNC 3-update? Volg dan onderstaande stappen om het probleem op te lossen:
    1. Download deze file (ZIP 44KB). Pak het bestand uit en kopieer de inhoud naar een USB-stick. (De USB- stick moet in ExFAT geformateerd zijn)
    2. Stap in je auto en zet de motor aan
    3. Steek de USB-stick in een USB-poort van je Ford zodra het SYNC 3 systeem volledig is opgestart. Zorg ervoor dat geen andere USB-apparaten aangesloten zijn.
    4. Wacht tot het bericht ‘Installatie voltooid’ verschijnt (dit duurt ongeveer 1 minuut). Nu zou een nieuw logbestand moeten zijn aangemaakt op de USB-stick.
    5. Ga terug naar je computer en bevestig de update door het logbestand op de Ford website te uploaden.