Mag ik mijn abonnement met andere gebruikers van mijn voertuig delen?

Ja, u kunt uw toegang tot het FordPass-oplaadnetwerk delen met andere gebruikers die bevoegd zijn om toegang te krijgen tot uw voertuig. U hoeft alleen maar naar uw voertuiggegevens in de FordPass app te gaan, op "FordPass-oplaadnetwerk" te klikken en vervolgens gedeelde laadtoegang in te schakelen.