Hoe vaak moet ik mijn voertuig laten onderhouden?

In je onderhoudsboekje staat informatie over onderhoudsintervallen voor jouw auto.

Je kunt dit ook vragen aan je Ford Agent. Gebruik onze "Ford Locatie zoeken" om een Ford Service Partner in jouw buurt te vinden.

FordPass*™ gebruiken

Voor toegang tot informatie over jouw auto moet je die auto hebben toegevoegd aan je FordPass*-account.

Opmerking: de in de app voorgestelde onderhoudsschema's zijn aanbevelingen. Soms vraagt jouw voertuig een onderhoud te laten uitvoeren vóór de in de app weergegeven kilometerstand. Als je twijfelt, kun je contact opnemen met je favoriete Ford Service Partner voor verduidelijking.

Gebruik de onderstaande stappen om het onderhoudsschema voor jouw auto te bekijken:

1. Ga naar de startpagina Service.
  2. Selecteer de tegel Service
  3. Tik op Onderhoudsschema.
  4. Selecteer het respectievelijke onderhoudspakket op basis van je kilometerstand.
  5. Selecteer Ford Agent bellen als je contact wilt opnemen met een Ford Agent.

Klik hier op Ford Onderhoudscalculator voor de portal met het Onderhoudsschema

Klik hier op Onderhoudsintervallen voor meer informatie.

Disclaimer:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.

Verdere informatie

Servicelocaties
Online onderhoud boeken
Geplande service