Hoe activeer ik het BlueOval™ Charge Network?

Om het BlueOval Charge Network te gebruiken, moet je het volgende hebben:

• een actief Ford-account en de FordPass®*-app hebben gedownload.
  • Een elektrisch voertuig hebben toegevoegd aan jouw Ford-account.
  • Het voertuigmodem toestemming geven en activeren.

BlueOval Charge Network activeren

1. Open de FordPass-app.
  2. Tik op het scherm Account
  3. Selecteer Abonnement.
  4. Kies het voertuig in de garage.
  5. Tik op Proefversie activeren
  6. Controleer de bestelgegevens.
  7. Selecteer Volgende
  8. Kies Mijn portemonnee om een betaalmethode toe te voegen.
  9. Voer betaalgegevens in.
  10. Klik op Opslaan.
  11. Controleer de bestelling en klik op de twee keuzevakjes.
  12. Voeg RFID toe.
  13. Bevestig de gegevens en selecteer Opslaan.

Er wordt een e-mail ter bevestiging verzonden met de vraag om Plug & Charge in te schakelen in de FordPass-app.

*De FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphone-platformen en is beschikbaar via gratis download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.