Hoe koop ik extra data als mijn gratis proefperiode voor de wifi-hotspot is afgelopen?

Om de wifi-hotspot* te blijven gebruiken nadat je gratis proefperiode is verlopen, moet je extra databundels kopen. Meld je aan op de website van onze partner door te klikken op 'Voertuighotspot' in de FordPass App of gebruik in het voertuig je mobiele gegevens of een andere wifi-verbinding om een nieuwe databundel te kopen.

Zodra je bent aangemeld op het portaal ga je naar 'Mijn abonnement en gebruik' en selecteer je de databundel die je wilt kopen en je voorkeursbetaalmethode. Houd er rekening mee dat de gekochte databundel mogelijk niet onmiddellijk wordt geactiveerd.

Als je data koopt voor je wifi-hotspot koop je databundels, geen doorlopend abonnement. De bundels verlopen als je data op is of als je de tijdslimiet hebt bereikt. Als je je auto verkoopt terwijl je nog een actieve bundel hebt, kun je de resterende data overdragen naar een ander Ford-voertuig. Je kunt de data niet overdragen naar een voertuig dat niet van Ford is.

*De wifi-hotspot (tot 4G LTE) is inclusief een gratis proefperiode voor draadloze data voor een beperkte tijd die ingaat op het moment van activeren. Nadien zijn databundels te koop bij Vodafone of een partner van Vodafone. Bekijk hun website voor meer informatie over hun datapakketten. Om gebruik te kunnen maken van de ingebouwde wifi-hotspotfunctie moeten Ford-voertuigen voorzien zijn van de juiste hardware en is een data-abonnement nodig. De datadekking en service zijn niet overal beschikbaar en er kunnen voorwaarden gelden voor je data-abonnement, met inbegrip van toepasselijke bericht- en datatarieven.

Verdere informatie

FordPass Connect