OnlineshopFord FleetBedrijfswagens

Hoe kan ik de bijnaam van mijn voertuig toevoegen of bewerken in de FordPass®*-app?

Op het Account-scherm van FordPass kan je de naam van jouw voertuig voor jouw profiel toevoegen of bewerken. Gebruik de onderstaande stappen.

  1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer uw voertuig.
  4. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek.
  5. Voeg het deel Bijnaam auto toe of werk deze bij.
  6. Selecteer Opslaan.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie voor verdere ondersteuning via het "help" menu. 

Aanvullende informatie

Hoe wijzig ik mijn FordPass-gebruikersnaam?
Hoe wijzig ik mijn FordPass-wachtwoord?


*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.

 

Ford.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om jouw online ervaring te verbeteren en om gerichte advertenties te tonen.

Je kunt je cookies op elk moment aanpassen via de 'Beheer Mijn Cookies'-pagina. Het aanpassen van je cookies kan betekenen dat je geen gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van de website.

Wil je meer weten over hoe we cookies gebruiken? Bekijk dan ons Privacy- en Cookiebeleid.