Een favoriete Ford Locatie instellen

Als je een favoriete Ford Locatie instelt, kan je gemakkelijk communiceren met jouw Ford Agent. Je kunt je volgende onderhoud plannen, routebegeleiding krijgen, contactgegevens en openingstijden bekijken.

Je moet een voertuig hebben toegevoegd in de app voordat je een favoriete Ford Locatie kunt instellen.

1. Selecteer je voertuig op het startscherm Home
  2. Ga naar Kaart
  3. Tik op Ford Agent zoeken
  4. Selecteer op de kaart de Ford Agent die jij in wil stellen als favoriet
  5. Klik op "favoriet instellen"
  6. Selecteer het voertuig waarvoor jij de Ford Agent als favoriet wil instellen
  7. Jouw voorkeurs Ford Agent is opgeslagen