OnlineshopFord FleetBedrijfswagens

Voertuig verwijderen uit FordPass™

  1. Selecteer het voertuig dat je wilt verwijderen in het tabblad Bewegen.
  2. Tik op de afbeelding van het voertuig dat je wilt verwijderen.  
  3. Tik op de knop Voertuig verwijderen. Je krijgt een bericht te zien met de vraag om het verzoek te bevestigen.
  4. Tik op de knop Verwijderen. De FordPass™-app verwijdert het voertuig uit het account. 

Ford.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om jouw online ervaring te verbeteren en om gerichte advertenties te tonen.

Je kunt je cookies op elk moment aanpassen via de 'Beheer Mijn Cookies'-pagina. Het aanpassen van je cookies kan betekenen dat je geen gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van de website.

Wil je meer weten over hoe we cookies gebruiken? Bekijk dan ons Privacy- en Cookiebeleid.