Hoe verwijder ik mijn Ford- of FordPass®*-account?

Je kunt je account in de FordPass-app verwijderen via de onderstaande stappen. Kom je er niet uit? Je kunt ook contact opnemen met ons Customer Relations Centre en vragen om het account te verwijderen.

Belangrijk:

• Nadat je jouw accountprofiel hebt verwijderd, kan het proces niet meer ongedaan worden gemaakt.
  • Je FordPass-account is ook gekoppeld aan je Ford-account.

Je Ford- of FordPass-account verwijderen

FordPass App 5.X-ervaring

Je account verwijderen met FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Tik op Accountinformatie onder het deel "Instellingen".
  4. Blader omlaag en selecteer onderaan Account verwijderen.
  5. Tik op Account verwijderen.
  6. Voer de beveiligingsvraag uit op basis van de instellingen van je telefoon.

Opmerking: Als je geen beveiligingsfuncties op jouw apparaat hebt ingeschakeld, volg dan de aanwijzingen.

7. Lees het pop-upbericht.
  8. Selecteer Verwijderen om je verzoek te voltooien.

Als je verdere ondersteuning nodig hebt, neem contact op met Assistentie via de opties Account > Contact opnemen met Help in FordPass.

FordPass App 4.X-ervaring

Je account verwijderen met FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Selecteer Account verwijderen onderaan.
  5. Bekijk de details op het volgende scherm.
  6. Tik op Account verwijderen om je verzoek te bevestigen.
  7. Voer de beveiligingsvraag uit op basis van de instellingen van je telefoon.

Opmerking: Als je geen beveiligingsfuncties op jouw apparaat hebt ingeschakeld, volg dan de aanwijzingen.

Als je verdere ondersteuning nodig hebt, neem contact op met Assistentie via de opties Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe verwijder ik de FordPass-app van mijn apparaat?

*De FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatforms en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.