OnlineshopFord FleetBedrijfswagens

Hoe voeg ik een creditcard toe aan mijn Ford-portefeuille?

Voeg een creditcard toe in de tegel Portefeuille en Transacties om betalingen uit te voeren vanaf uw Ford-account.

Een creditcard toevoegen aan mijn Ford-account

  1. Log in bij het online Ford-account.
  2. Selecteer Account [naam].
  3. Zoek de tegel Portefeuille en Transacties.
  4. Klik op de link Nu bekijken.
  5. Selecteer Kaart toevoegen.
  6. Voer uw gegevens als kaarthouder in.

Opmerking: Wil van deze kaart jouw standaard kaart maken, vink dan het vak Dit mijn standaard betaalmethode maken aan.

  1. Selecteer Opslaan.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met jouw Customer Relations Centre voor aanvullende ondersteuning.

Aanvullende informatie

Hoe reset ik mijn Ford-wachtwoord?  
Hoe kan ik de gebruikersnaam van mijn Ford-account ophalen?

 

 

Ford.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om jouw online ervaring te verbeteren en om gerichte advertenties te tonen.

Je kunt je cookies op elk moment aanpassen via de 'Beheer Mijn Cookies'-pagina. Het aanpassen van je cookies kan betekenen dat je geen gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van de website.

Wil je meer weten over hoe we cookies gebruiken? Bekijk dan ons Privacy- en Cookiebeleid.