Hoe wijzig ik de gebruikersnaam van mijn Ford Account?

Om je gebruikersnaam te wijzigen, ga je naar:

1. Log in bij je Ford-account
  2. Ga naar Je account beheren > Accountinstellingen > Nu bewerken > Inloggegevens

Je gebruikersnaam wijzigen in de FordPass*-app

1. Log in bij de FordPass*-app
  2. Ga naar Account > Instellingen > Gebruikersnaam wijzigen en volg de instructies op het scherm

Als je FordPass* nog niet hebt, kun je de app nu downloaden om het volle potentieel van jouw auto te ontgrendelen.

FordPass* downloaden in Apple App Store

FordPass* downloaden in Google Play

DISCLAIMERS:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.

Aanvullende informatie

Persoonlijke gegevens wijzigen op Ford Account