Hoe werk ik mijn accountgegevens bij in FordPass®*?

Je kunt je naam, adres, telefoonnummer en andere gegevens bijwerken op het scherm Account van FordPass. Gebruik de onderstaande stappen voor meer details.

Je FordPass-profiel bewerken

Selecteer hieronder jouw FordPass-app versie voor stappen om je naam, adres, telefoonnummer en andere gegevens te bewerken in FordPass.

FordPass-app 5.X versie

Om je accountgegevens in FordPass bij te werken:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het Account-scherm.
  3. Tik op Accountgegevens.
  4. Pas de details indien nodig aan.
  5. Tik op Opslaan.
  6. Selecteer de pijl terug om het scherm af te sluiten.

FordPass-app 4.X versie

Om je accountgegevens in FordPass bij te werken:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Tik op Accountgegevens.
  5. Selecteer Bewerken.
  6. Pas de details indien nodig aan.
  7. Tik op Opslaan.
  8. Selecteer de pijl terug om het scherm af te sluiten.

Voor aanvullende informatie ga je naar onze FordPass-ondersteuningspagina en blader je op het onderwerp van jouw voorkeur.

Als je verdere ondersteuning nodig hebt, neem dan contact op met Assistentie via het pad Account > Contact opnemen met Help.

*De FordPass-app, compatibel met bepaalde smartphoneplatforms, is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.