Welke soorten upgrades zijn er voor de FordPass®*-app?

Gedwongen upgrades zijn ontworpen om de algehele gebruikerservaring te verbeteren wanneer er een nieuwe versie van de app wordt gelanceerd. Voor sommige updates moet de app volledig opnieuw worden opgestart, naast updates van het besturingssysteem, en soms upgrades van het apparaat.

Rollende upgrades worden weergegeven wanneer u drie of meer versies achter de recentste versie van de app zit.

Belangrijk:

• Denk eraan dat upgrades van het apparaat optioneel en nooit vereist zijn. Om de recentste versie van FordPass te gebruiken, is compatibiliteit van het besturingssysteem echter van essentieel belang voor de algemene functies en prestaties.
  • Voor elke upgrade ontvang je een melding dat er een update beschikbaar is voor FordPass. Selecteer Nu bijwerken voor elke vraag en ga naar de app store van je apparaat om de update te voltooien.
  • Er moet aan de volgende apparaatvereisten zijn voldaan voor optimaal gebruik van de FordPass-app:
    • Android-apparaten moeten softwareversie 7.0 en hoger hebben.
    • iOS-apparaten moeten softwareversie iOS 14.0 of recenter hebben.

Gebruik de onderstaande stappen om te bepalen of jouw apparaat een update van het besturingssysteem heeft die in aanmerking komt:

Voor Android-apparaten:

1. Ga naar de Instellingen-app.
  2. Blader omlaag en selecteer Systeem.
  3. Tik op SysteemupdatesOpmerking: Voor sommige Android-apparaten wordt Geavanceerd en vervolgens Systeemupdates weergegeven.

Voor iOS-apparaten:

1. Ga naar de Instellingen-app.
  2. Selecteer Algemeen.
  3. Tik op Software-updates.
  4. Als de optie wordt weergegeven, selecteer je Downloaden en Installeren

Als het besturingssysteem van jouw telefoon niet kan worden bijgewerkt, komt dat hoogstwaarschijnlijk doordat de telefoon niet meer over de minimale vereiste technologie beschikt voor een update naar het meest recente besturingssysteem of de ondersteuning door de fabrikant is stopgezet. Als dat zo is, is het raadzaam dat je een apparaat verkrijgt dat over het minimale vereiste besturingssysteem beschikt voor compatibiliteit met FordPass

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphone-platformen en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.