Wat gebeurt er als ik mijn apparaat verlies terwijl FordPass® actief is?

Een verloren mobiele telefoon en e-mailaccount kunnen toegang geven tot jouw FordPass-account(s), die kunnen worden gebruikt om de beveiliging van jouw voertuig te omzeilen. Gebruik de onderstaande stappen om dit te beschermen.

1. Beveilig jouw e-mailadres waarmee je hebt geregistreerd bij FordPass om te voorkomen dat anderen er toegang toe krijgen.
    • Dien een verzoek FordPass-wachtwoord resetten in om een bevestigingsmail ter beveiliging naar het geregistreerde e-mailadres te sturen.
    • Overweeg om het wachtwoord van jouw e-mailaccount te wijzigen.

Belangrijk: Dit kan ervoor zorgen dat je wordt afgemeld op andere apparaten en apps. Dit helpt te garanderen dat onbevoegde personen geen toegang krijgen tot jouw e-mail.

2. Voer een reset van FordPass Connect uit om rechten van gebruikers te verwijderen.
  3. Zorg voor een nieuw of tijdelijk apparaat dat compatibel is met FordPass.
  4. Download FordPass in de App Store® (iOS®) of in Google Play™ (Android™).
  5. Open FordPass en vraag een reset van het wachtwoord aan.
  6. Voer jouw nieuwe inloggegevens in op het FordPass-inlogscherm nadat je jouw wachtwoord hebt gereset.
  7. Controleer de voertuiglijst wanneer FordPass wordt geladen.
  8. Ga door met het activeren van jouw voertuig voor toegang tot commando's en bediening.

Belangrijk: Geef alleen toestemming voor afstandsbediening aan accounts die je kent en vertrouwt.

Als je de bovenstaande stappen voor FordPass niet kunt voltooien, neem dan contact op met Assistentie voor aanvullende ondersteuning.