Hoe stel ik Phone As A Key in met de FordPass®*-app?

Je kunt Telefoon als sleutel instellen het voertuigscherm van FordPass. Nadat je jouw FordPass® Connect-modem hebt geactiveerd en er verbinding mee hebt gemaakt, volg je de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

Vereisten Telefoon als sleutel.

Om Telefoon als sleutel te gebruiken, moet je aan onderstaande eisen voldoen:

Telefoon als sleutel instellen

Selecteer de vervolgkeuzelijst met jouw FordPass-app-versie hieronder voor meer informatie over het instellen van Telefoon als sleutel.

FordPass App 5.X-versie

Telefoon als sleutel instellen:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Klik op Set-up in het vakje "Maak van deze telefoon een sleutel".
  4. Selecteer Apparaat koppelen.

Opmerking: Er verschijnt een vraag om Bluetooth-toegang.

5. Tik op OK om door te gaan. Het downloaden van de sleutel begint.

Opmerking: Als je op 'Niet toestaan' tikt, wordt het installatieproces beëindigd.

6. Selecteer Kopiëren in de volgende pop-up.
  7. Plak jouw code.
  8. Selecteer Koppelen of OK.

FordPass App 4.X-versie

Telefoon als sleutel instellen:

1. Log in op de FordPass-app op jouw mobiele apparaat.
  2. Ga naar het Startscherm.
  3. Selecteer Telefoon als sleutel instellen.
  4. Tik op Nu instellen.

Opmerking: Het scherm Gebruiker authenticatie zou moeten verschijnen.

5. Selecteer Doorgaan.
  6. Authenticeer jouw verzoek met een van de volgende methoden (dit kan variëren afhankelijk van jouw beveiligingsinstellingen):
    • Gezichtsherkenning
    • Vingerafdruk scannen
    • Wachtwoordcode/persoonlijk identificatienummer (PIN)

Opmerking: Als je geen beveiligingsmethode hebt ingesteld op jouw apparaat, vraagt FordPass dat je een wachtwoordcode aanmaakt in jouw Instellingen-app.

7. Geef jouw sleutel een naam nadat de verificatie is voltooid

Opmerking: Speciale tekens zijn niet toegestaan ​​en de maximale sleutellengte is 16 tekens.

8. Tik op Volgende.

Opmerking: Je sleutel zou moeten beginnen met downloaden.

9. Selecteer Kopiëren en doorgaan om jouw tijdelijke wachtwoordcode voor Bluetooth op te slaan.

Opmerking: Er wordt een melding van koppelen weergegeven met de vraag om jouw code in te voeren.

10. Plak of voer jouw code handmatig in.
  11. Selecteer Koppelen of OK.

Opmerking: Er verschijnt een succespagina die de voltooiing bevestigt.

12. Selecteer OK.
  13. Voltooi de volgende stappen om Een back-upwachtwoord voor het starten te maken.

Zodra de installatie van 'Telefoon als sleutel' is voltooid, ziet je de aanvullende bedieningselementen op het startscherm.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie via het Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe maak ik een reservetoegangscode?
Hoe voeg ik mijn voertuig toe aan FordPass?