Hoe kan ik een Ford Account aanmaken?

Klik hier voor informatie over Ford-account.

Klik hier op www.ford.nl/dashboard om een nieuw Ford-account aan te maken of in te loggen bij een bestaand account.

Wanneer je jouw Ford-account hebt ingesteld, kun je jouw gegevens bijwerken en je auto beheren. Volg de onderstaande instructies om een nieuw account aan te maken.

1. Ga naar de inlogpagina Ford-account
  2. Klik op Een account aanmaken
  3. Typ je e-mailadres in
  4. Klik op E-mail bevestigen
  5. Je ontvangt een e-mail ter verificatie, waarmee je jouw account kunt verifiëren. De link voor verificatie is twee uur geldig.
  6. Na verificatie wordt je gevraagd een wachtwoord aan te maken
  7. Lees en accepteer de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid
  8. Klik op Account aanmaken en bevestig je toestemmingen voor marketing

Ford-account en de FordPass*-app

Als je de FordPass*-app hebt, dan heb je al een Ford-account. Je kunt dezelfde inloggegevens gebruiken voor beide platforms.

Als je FordPass* nog niet hebt, kun je de app nu downloaden en het volle potentieel van jouw auto ontgrendelen.

Download FordPass* in Apple App Store

Download FordPass* in Google Play

DISCLAIMER:

* FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn