Hoe reset ik het wachtwoord van mijn Ford-account

Wanneer je je registreert voor een Ford-account, stel je je e-mailadres als gebruikersnaam en een wachtwoord in. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je het resetten via de onderstaande stappen.

• Klik op Inloggen / Registreren boven aan de startpagina van Ford
  • Ga naar Wachtwoord vergeten en volg de instructies

Als je geen toegang meer hebt tot de e-mailaccount waarmee je jouw Ford-account hebt ingesteld, neem dan contact op met het Ford Customer Relations Centre via live chat of bel naar het nummer +31 70 7703 777.

Het wachtwoord van je Ford-account wijzigen

• Log in bij je Ford-account
  • Ga naar je Account > Instellingen

Hier zie je de optie om je wachtwoord te bewerken of aan te passen

Een wachtwoord kiezen

Wachtwoorden van een Ford-account moeten aan de volgende regels voldoen:

• Ten minste 8 tekens lang
  • Verschillend van je e-mailadres als gebruikersnaam

Wachtwoorden mogen niet te veel herhaalde tekens bevatten

Denk eraan dat je je wachtwoord altijd veilig bewaart

Ford-account en de FordPass*-app

Als je de FordPass*-app hebt, dan heb je al een Ford-account. Ford-account online en FordPass* delen dezelfde functies en gegevens.

Dezelfde inloggegevens worden gebruikt voor beide platforms. Als je je wachtwoord voor het ene platform reset, verandert het ook voor het andere.

Als je FordPass* nog niet hebt, kun je de app nu downloaden en het volle potentieel van jouw auto ontgrendelen.

FordPass* downloaden in Apple App Store

FordPass* downloaden in Google Play

DISCLAIMERS:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.