Is mijn Ford Account veilig?

Stel je wachtwoord onmiddellijk opnieuw in als je denkt dat iemand toegang heeft gekregen tot je account zonder dat je het wist.

Gebruik een sterk wachtwoord om je account veilig te houden en deel het met niemand.

Ford Account en de FordPass-app

Ford Accound en FordPass delen heel handig dezelfde inloggegevens. Als je dus je wachtwoord van je Ford Account opnieuw instelt, worden je inloggegevens van FordPass automatisch bijgewerkt. De volgende keer dat je FordPass gebruikt, word je gevraagd om je nieuwe wachtwoord.

Als je niet over FordPass beschikt, ontdek dan hoe je het maximale uit je voertuig kunt halen.