Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten en je het moet resetten, ga dan naar het inlogscherm van FordPass™ door uit te loggen (als je momenteel bent ingelogd) en de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Druk op het pictogram Vergeten?
  2. Voer je Gebruikersnaam (e-mailadres) in het veld Gebruikersnaam invoeren in.
  3. Druk op Verzenden.
  4. Je ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord en instructies om het wachtwoord te resetten.
  5. Ga naar je e-mailaccount om het tijdelijke wachtwoord op te halen.
  6. Ga terug naar de FordPass™-app wanneer je het tijdelijke wachtwoord hebt opgehaald.
  7. Zorg dat je op het scherm Wachtwoord resetten bent.
  8. Voer je tijdelijke wachtwoord in het veld Wachtwoord in.
  9. Voer je nieuwe wachtwoord in het veld Nieuw wachtwoord invoeren in.
  10. Bevestig je nieuwe wachtwoord in het veld Wachtwoord bevestigen.
  11. Druk op Verzenden.