Hoe deactiveer/activeer ik Keyless Entry?

Keyless Entry inschakelen/uitschakelen

Wil je sleutelloze toegang in- of uitschakelen, gebruik dan de informatieweergaveknoppen op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

1. Ga naar Instellingen > Druk op de menuknop
  2. Ga naar Voertuiginstellingen > Druk op de OK-knop
  3. Ga naar Sloten > Druk op de OK-knop
  4. Ga naar Intelligente toegang > Druk op de OK-knop

Instructies voor voertuigen met SYNC 4

1. Met de administratorsleutel in de auto, trap je het rempedaal volledig in en drukt u op de startknop.
  2. Image Shown Without Description Druk op de knop op het aanraakscherm.
  3. Persvoertuig.
  4. Perssloten.
  5. Houd de OK-knop ingedrukt tot de bevestiging van de systeemreset verschijnt.

Uitgeschakelde passieve sleutels

Wanneer je het voertuig op slot doet, schakelt het systeem passieve sleutels uit die in het voertuig zijn achtergelaten. Je kunt het contact niet aanzetten met een uitgeschakelde passieve sleutel. Druk op de ontgrendelknop op de afstandsbediening om een passieve sleutel opnieuw te activeren.

Voor een overzicht van het systeem voor Keyless Entry, klik hier. Raadpleeg het instructieboekje of ga naar de lokale Ford Service Partner voor meer informatie.