OnlineshopFord FleetBedrijfswagens

Hoe schakel ik de Wi-Fi Hotspot van mijn Ford-voertuig in of uit?

Ja, dat kan. Dat doe je in het menu ‘Hotspot voertuig’.

  1. Tik op de voertuiglade linksboven in het scherm.
  2. Klik op Voertuig-hotspot.
  3. Klik op Instellingen onder het menu Voertuighotspot.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Schakel de optie Wi-Fi Zichtbaarheid in of uit.

Verdere informatie

FordPass Connect

 


 

Ford.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om jouw online ervaring te verbeteren en om gerichte advertenties te tonen.

Je kunt je cookies op elk moment aanpassen via de 'Beheer Mijn Cookies'-pagina. Het aanpassen van je cookies kan betekenen dat je geen gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van de website.

Wil je meer weten over hoe we cookies gebruiken? Bekijk dan ons Privacy- en Cookiebeleid.