Verbindingsproblemen met de Wi-Fi Hotspot van het voertuig oplossen

Symptoom   Mogelijke oorzaak en oplossing
Ik kan geen verbinding maken met een draadloos netwerk.
  • Fout wachtwoord. Voer het juiste netwerkwachtwoord in.
  • Zwak netwerksignaal. Parkeer de auto dichter bij de Wi-Fi Hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
  • Er zijn meerdere toegangspunten binnen bereik met dezelfde SSID. Gebruik een unieke naam voor jouw SSID. Gebruik de standaardnaam niet tenzij deze een unieke identificatie bevat, bijvoorbeeld als onderdeel van het MAC-adres.
De draadloze verbinding wordt verbroken na een geslaagde verbinding.
  • Zwak netwerksignaal. Parkeer de auto dichter bij de Wi-Fi Hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
Ik ben dicht bij een Wi-Fi hotspot, maar het netwerksignaal is zwak.
  • Netwerksignaal geblokkeerd. Heeft de auto een verwarmde voorruit, parkeer de auto dan zo dat de voorruit niet op de Wi-Fi Hotspot is gericht. Heeft de auto getinte ruiten met metaal, met uitzondering van de voorruit, parkeer de auto dan zo dat de voorruit gericht is op de Wi-Fi Hotspot of open de ruiten die naar de hotspot gericht zijn. Heeft de auto getinte ruiten met metaal, waaronder de voorruit, open dan de ruiten die naar de hotspot gericht zijn. Staat de auto in een garage en is de garagedeur gesloten, open dan de garagedeur.
Ik kan in de lijst met beschikbare netwerken een bepaald netwerk niet zien dat ik wel verwacht had te zien.
  • Verborgen netwerk. Maak het netwerk zichtbaar en probeer het opnieuw.
Het downloaden van software duurt te lang.
  • Zwak netwerksignaal. Parkeer de auto dichter bij de Wi-Fi Hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
  • De Wi-Fi Hotspot wordt intensief gebruikt of heeft een trage internetverbinding. Gebruik een meer betrouwbare Wi-Fi Hotspot.
Het systeem lijkt verbinding te maken met een draadloos netwerk en de signaalsterkte is uitstekend, maar de software wordt niet geüpdatet.
  • Geen software-update beschikbaar.
  • Voor een draadloos netwerk is een abonnement vereist of moeten algemene voorwaarden worden geaccepteerd. Test de verbinding met een ander toestel. Als er een abonnement vereist is of algemene voorwaarden moeten worden geaccepteerd voor het netwerk, neem je contact op met de aanbieder van het netwerk.

Het systeem resetten

1. Houd de knoppen vooruit zoeken en de aan/uit-knop van de audioeenheid gelijktijdig ingedrukt totdat het scherm zwart wordt.
  2. Wacht drie minuten zodat het systeem de reset kan voltooien.
  3. Druk op de aan/uit-knop van de audioeenheid om het systeem in te schakelen.

Opmerking: Je kunt het systeem resetten om de functies die niet meer werken te herstellen. De systeemreset is ontworpen om functies te herstellen en verwijdert geen gegevens die je hebt opgeslagen.

Voor aanvullende informatie en hulp raden we aan dat je contact opneemt met een erkende dealer en de handleiding van jouw voertuig raadpleegt.