Hoe koppel ik mijn telefoon met SYNC Gen 1?

Een Bluetooth®-geactiveerde mobiele telefoon koppelen SYNC 1.0

• Zet het audiosysteem en de motor aan terwijl de motor van het voertuig stationair draait.
  • Zorg ervoor dat de Bluetooth®-functie van je mobiele telefoon op voorhand geactiveerd is.
  • Om je mobiele telefoon te koppelen druk je op de telefoonknop van het audiosysteem. Als het audiodisplay weergeeft dat er geen mobiele telefoons gekoppeld zijn, selecteer je de optie “Toevg.” (Toevoegen).
  • Zoek SYNC op je mobiele telefoon om het koppelingsproces te starten wanneer het bericht “Begin koppeling” op het audiodisplay verschijnt.
  • Selecteer SYNC op je mobiele telefoon.
  • Wacht totdat PIN op het scherm van je mobiele telefoon verschijnt. Vergelijk de PIN-code op de telefoon met de PIN-code die wordt weergegeven op het audiodisplay en aanvaard de verzoeken op de telefoon en op het voertuigdisplay.
  • OPMERKING: in sommige gevallen zal de telefoon vragen om een PIN-code in te voeren. Voer in dat geval de 6-cijferige PIN-code in die op het audiodisplay wordt weergegeven.
  • Het display zal tonen wanneer de koppeling succesvol was.
  • SYNC zal het bericht “Telefoonboek downloaden?” weergeven.
  • Selecteer de functietoets “Ja” om het telefoonboek te downloaden, wat ook de spraakopdrachten van je contacten activeert.

Verdere informatie

Een telefoon koppelen