Hoe gebruik ik SYNC® AppLink®* met Android™** apparaten?

SYNC AppLink werkt met de meeste apparaten met Android OS 2.1 of hoger.

Om SYNC AppLink*** te gebruiken:

Het aanraakscherm gebruiken

1. Koppel je telefoon met SYNC.
  2. Druk op de knop Apps in de Functiebalk onder aan het SYNC-aanraakscherm.
  3. Druk op het icoontje van de app die je wilt gebruiken.

Opmerking: Het kan zijn dat u gevraagd wordt om mobiele apps in te schakelen. Selecteer Ja om mobiele apps in te schakelen. Wanneer uw keuze is bevestigd, drukt u op Sluiten en selecteert u opnieuw de app die u wilt gebruiken.

1. Zodra u de app heeft geopend, kunt u de bedieningselementen op het stuur gebruiken om deze te bedienen.

Spraakopdrachten gebruiken

1. Koppel je telefoon met SYNC.
  2. Druk op de Spraakknop en zeg 'Mobiele apps'.
  3. SYNC zal antwoorden: "Mobiele apps, geef een commando."
  4. Zeg 'Lijst mobiele apps' om de namen van beschikbare apps te horen.
  5. Spreek de naam uit van de app die u wilt gebruiken.

Opmerking: Het kan zijn dat u gevraagd wordt om mobiele apps in te schakelen. Selecteer Ja om mobiele apps in te schakelen. Wanneer uw keuze is bevestigd, drukt u op Sluiten en selecteert u opnieuw de app die u wilt gebruiken.

1. Zodra u de app heeft geopend, kunt u de bedieningselementen op het stuur en spraakcommando´s gebruiken om deze te bedienen.

*Opdrachten kunnen variëren per telefoon en AppLink-software.

**Android Auto, Google, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

***Rijd niet terwijl u afgeleid bent. Gebruik indien mogelijk spraakgestuurde systemen; gebruik geen handheld apparaten tijdens het rijden. Bepaalde functies kunnen vergrendeld zijn terwijl het voertuig in versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.