Hoe schakel je Android Auto in op SYNC3?

Wil je jouw telefoon connecten met je auto?

Met Android Auto bestuur je jouw smartphone-apps via SYNC 3.

Dit doe je zo:

Zorg er allereerst dat je geparkeerd staat met de auto in neutraal en de handrem ingeschakeld.

• Druk op het "Instellingen"-icoon in de functies-tab.
  • Druk op "Android Auto Voorkeuren".
  • Kies "Schakel Android Auto in".
  • Sluit je smartphone aan op een USB-poort.

TOPTIP: Je telefoon moet compatibel zijn met SYNC 3 en moet draaien op Android 5.0 (Lollipop) of hoger. Bovendien moet de laatste versie van de Android Auto app gedownload zijn op je telefoon.

• Je zult een pop-up bericht te zien krijgen op je SYNC 3 touchscreen. Druk op "Verdergaan".
  • Druk op "Akkoord" om de voorwaarden te accepteren. Er kunnen datakosten worden aangerekend.
  • Accepteer de voorwaarden op je telefoon.

Het is mogelijk dat er nog een andere pop-up verschijnt met de vraag om Emergency Assistance in te schakelen.

TOPTIP: Na de initiële set-up zal je telefoon automatisch verbinden wanneer hij via een USB-poort verbonden is.

Nu heb je toegang tot je telefoon, tekstberichten, muziek, Google Maps en meer.

Maak gebruik van stemactivatie en praat met Google, net zoals op je telefoon.

Dat is het. Vanaf nu kun je genieten van Android Auto met SYNC 3.

Vragen? Raadpleeg de gebruikershandleiding of neem contact op met je Ford Agent. Zij helpen graag verder.