Hoe stel ik Thuis, Routepunten en Favoriete locaties in met SYNC 3?

• Ford SYNC 3 met AppLink gebruikt een snelle invoer van de bestemming, wat betekent dat adresgegevens kunnen worden ingevoerd in één veld, in plaats van meerdere velden.
  • Vegen en knijpen-om-te-zoomen kunnen worden gebruikt om de kaartweergave te wijzigen.
  • In de kaartweergave volledig scherm wordt de bediening onderaan op het scherm na 10 seconden verborgen om een groter kaartgebied te tonen.
  • Het optionele Navigatiesysteem biedt een volledige 3D-ervaring met een roterende, verhoogde kaartweergave, verbeterde grafische elementen en afbeeldingen van gebouwen van Nuttige plaatsen (POI).
  • Het systeem van Ford SYNC 3 met AppLink gebruikt 'fuzzy logic' om spelfouten en andere fouten te corrigeren bij het invoeren van een bestemming.

Naar een bestemming navigeren via het aanraakscherm

1. Selecteer de tegel Navigatie of het Kaartgebied op de startpagina.
  2. Selecteer Bestemming.
  3. Gebruik het toetsenbord om jouw bestemming in te voeren. Bestemmingen kunnen op verschillende manieren worden ingevoerd: op adres, nuttige plaats (POI), kruising, stad, postcode, coördinaten van breedtegraad en lengtegraad.
  4. POI of overeenkomstige vorige bestemmingen worden weergegeven.
  5. De volgorde van de lijst met overeenkomstige routes kan worden gesorteerd op Beste treffer of Afstand of gefilterd, zodat alleen POI's die in de Michelin-gids staan, worden weergegeven.
  6. Selecteer de gewenste tegel.
  7. Selecteer de pijl terug om terug te gaan naar de lijst met Routes.
  8. Op de lijst met overeenkomstige routes selecteer je de gewenste lijst en resultaat.
  9. Er wordt een kaart van de bestemming weergegeven, samen met andere opties.
  10. Selecteer de tegel Start om de routegeleiding naar de bestemming te starten.
  11. De navigatie gaat van start zodra de auto begint te rijden.

Een routepunt toevoegen via het aanraakscherm

• Afstand tot bestemming: Selecteer dit om de afstand tot het routepunt of de bestemming te tonen.
  • Tijd tot bestemming: Selecteer dit om te tonen hoe lang het zal duren om het routepunt of de bestemming te bereiken.
  • ETA: Selecteer deze tegel om de geschatte aankomsttijd te tonen. Deze informatie wordt standaard weergegeven.
  • Selecteer vervolgens Sluiten.
  • Wanneer het voertuig begint te rijden, start de audio voor routegeleiding.

Thuisadres, Werkadres of Favoriet adres opslaan via het aanraakscherm

Thuisadres, werkadres en favoriete adressen kunnen worden opgeslagen in Ford SYNC 3 met AppLink, zodat bestuurders deze bestemmingen met slechts één druk op de knop kunnen instellen. Volg onze eenvoudige instructies hieronder:

1. Selecteer Bestemming.
  2. Selecteer of je het adres wilt instellen als favoriet, thuis of werk.
  3. Selecteer bijvoorbeeld Thuis.
  4. Druk op Ja om de selectie te bevestigen.
  5. Voer het thuisadres in of gebruik het zoekvak om het te vinden.
  6. Er wordt een lijst van overeenkomstige bestemmingen weergegeven.
  7. Selecteer het gewenste resultaat.
  8. Er wordt een kaart met de bestemming weergegeven.
  9. Selecteer Opslaan.
  10. Het adres wordt toegevoegd aan de lijst met Favorieten.
  11. Er wordt een pictogram van een huis weergegeven naast het adres om het te identificeren als Thuis.
  12. De reistijd van de huidige locatie naar het thuisadres wordt ook weergegeven.

Spraakcommando's gebruiken om te navigeren

Wil je liever spraakcommando's gebruiken om te navigeren? Download dan onze handige lijst met spraakcommando's. Ontdek hoe eenvoudig het is om een bestemming of een nuttige plaats (POI) te vinden en nog veel meer.

Michelin-reisgids

De Michelin-reisgids is een service die aanvullende informatie biedt over bepaalde nuttige plaatsen (POI), zoals restaurants en hotels.

Bij POI's met informatie in de Michelin-reisgids wordt een knop weergegeven om je meer informatie te tonen. Druk op die knop om de aanvullende informatie te zien. Als je jouw telefoon hebt gekoppeld aan het systeem, kan je op de telefoonknop drukken om de geselecteerde POI rechtstreeks te bellen.

Opmerking: Niet alle functies zijn beschikbaar in alle talen en landen.