Hoe toegang krijgen tot SYNC 3-instellingen?

1. Selecteer de knop instellingen, zodat het menu met instellingen wordt geopend.
  2. Selecteer elke menu-optie voor instellingen om te ontdekken wat hiermee wordt geregeld. Hier zijn enkele voorbeelden:
    • Met de instelling voor geluid kan je de geluidskwaliteit en het volume regelen.
    • Met klok kan je de klok-instellingen wijzigen, inclusief de tijdzone en de huidige tijd.
  3. Gebruik jouw instellingen om jouw Bluetooth-apparaten te beheren; inclusief Bluetooth in- en uitschakelen en informatie over jouw verbonden apparaten bekijken.
    • Gebruik jouw instellingen om jouw navigatie-eigenschappen te bekijken, te wijzigen en op te slaan.
    • In het menu algemeen kan je de taal van jouw systeem beheren, afstandsaanduidingen instellen in mijl of km en de temperatuureenheden instellen (Celsius of Fahrenheit).
  4. Je kunt ook Apple CarPlay en Android Auto in- en uitschakelen via uw Instellingen.

Meer informatie is te vinden in jouw handleiding.