Hoe koppel ik mijn telefoon met SYNC 4?

Een telefoon koppelen met SYNC® 4/SYNC 4A

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op jouw smartphone.
  2. Druk op het pictogram Telefoon op het SYNC-scherm van jouw auto.
  3. Tik op Telefoon toevoegen op het SYNC-scherm van jouw voertuig en volg de aanwijzingen.
  4. Er verschijnt een pop-up op het SYNC-scherm met een wachtwoord.
  5. Controleer of de code op SYNC overeenkomt met de code op jouw telefoon die compatibel is met Android of Apple.

Bluetooth-apparaat koppelen

SYNC 4

1. Schakel Bluetooth in op jouw apparaat.
  2. Druk op Instellingen op het SYNC-scherm van jouw voertuig.
  3. Druk op Connectiviteit.
  4. Druk op Bluetooth.
  5. Druk op Een Bluetooth-apparaat toevoegen. Je krijgt een melding dat je jouw voertuig op jouw telefoon moet zoeken.
  6. Selecteer jouw voertuig op jouw apparaat. Er verschijnt een nummer op jouw telefoon en op jouw SYNC-scherm.
  7. Controleer of het nummer op jouw apparaat overeenkomt met het nummer op het SYNC-scherm.

SYNC 4A

1. Schakel Bluetooth in op jouw toestel.
  2. Tik op de afbeelding Voertuig aan de linkerkant van het SYNC-scherm.
  3. Selecteer Instellingen
  4. Druk op Connectiviteit.
  5. Druk op Bluetooth.
  6. Schakel Bluetooth in.
  7. Druk op Voeg een Bluetooth-apparaat toe.
  8. Selecteer jouw voertuig op jouw toestel. Er verschijnt een pincode op jouw apparaat en op jouw SYNC-scherm.
  9. Bevestig dat het nummer op jouw apparaat overeenkomt met het nummer op het SYNC-scherm.

Het touchscreen zal aangeven dat je jouw apparaat succesvol heeft gekoppeld.

Aanvullende informatie

Handleiding