Hoe luister ik naar muziek met het SYNC 2 Ford-systeem?

Muziek afspelen via SYNC 2

Eigenaars kunnen alle muziek beluisteren die is opgeslagen op hun telefoons of andere apparaten door ze te verbinden met Ford SYNC 2 via een van de onderstaande methodes. Na het verbinden zal audio die anders via de luidsprekers van de telefoon of het apparaat wordt weergegeven, te horen zijn via de luidsprekers van het voertuig.

Dit werkt voor alle audio die wordt afgespeeld via de telefoon of het apparaat, ongeacht of dit van een muziek-app of een online bron zoals YouTube komt.

De volgende bronnen kunnen worden geselecteerd om muziek af te spelen. Kies de gewenste optie via het aanraakscherm of spraakbesturing.

USB

Selecteer dit voor toegang tot een muziekbron aangesloten op de USB-poort van de mediahub, zoals een digitale mediaspeler of USB-geheugenstick. Wanneer een muziekbron is aangesloten op de poort, indexeert SYNC 2 het apparaat om te zien welke informatie erop staat en de overeenkomstige spraakcommando's te maken.

Voor toegang tot USB-audio via spraakbesturing:

1. Druk op de Spraak-knop op het stuurwiel
  2. Zeg “USB
  3. Gebruik een beschikbaar spraakcommando, zoals "Alles afspelen" of "Doorzoek"

Of je kan rechtstreeks commando's gebruiken nadat je op de spraakknop hebt gedrukt om een titel, artiest of album te selecteren, bijv. "Speel <The Beatles> af"

Opmerking: Als de digitale muziekbron een naam heeft, zoals "iPod van Jan", wordt dat weergegeven op het aanraakscherm in plaats van "USB".

Bluetooth audio

Selecteer dit om audio draadloos te streamen vanaf een gekoppelde mobiele telefoon met Bluetooth.
Voor toegang tot Bluetooth audio via spraakbesturing:

1. Druk op de Spraak-knop op het stuurwiel
  2. Zeg "Bluetooth audio"
  3. Gebruik een beschikbaar spraakcommando, zoals "afspelen", "Volgende" of "Pauzeren"

Opmerking: Als je Bluetooth audio in plaats van de USB-poort gebruikt, wordt de beschikbare spraakbesturing beperkt.

CD

Selecteer dit voor toegang tot het menu Cd-speler voor Vooruit, Terug, Scannen, Shuffle of Herhalen, plus toegang tot Opties om de geluidsinstellingen, tekstweergave en instellingen voor compressie aan te passen.

Voor toegang tot cd-audio via spraakbesturing:

1. Druk op de Spraak-knop op het stuurwiel
  2. Zeg “CD
  3. Gebruik een beschikbaar spraakcommando, zoals "afspelen/pauzeren" of "volgende nummer"

SD-kaart

Selecteer dit voor toegang tot audio die beschikbaar is op een SD-kaart die in de mediahub is geplaatst.

1. Druk op de Spraak-knop op het stuurwiel
  2. Zeg "SD-kaart"

A/V In

Selecteer dit voor toegang tot audio/video van apparaten aangesloten op de A/V-aansluitingen van de mediahub, zoals een digitale videocamera of gamingsysteem.

1. Druk op de Spraak-knop op het stuurwiel
  2. Zeg “Line-in

Opmerking: Het voertuig moet geparkeerd zijn om een video te bekijken, aangezien het afspelen van video een functie is die beperkt is op basis van de rijsnelheid. Beschikbaarheid van A/V-aansluitingen afhankelijk van het programma, sommige programma's bieden in plaats daarvan een extra ingangsaansluiting (Line-In).

Radio

Met Ford SYNC 2 kunnen passagiers de DAB en radiospeler van het voertuig regelen via het aanraakscherm of spraakbesturing.

Voor toegang tot Radio-audio via spraakbesturing

1. Druk op de Spraak-knop op het stuurwiel
  2. Zeg "Radio"
  3. Zeg “DAB”, “FM” of “AM
  4. Of zeg de naam van de vooraf ingestelde radiozender, bijv. "DAB Pre-set 2"
  5. Of zeg een specifiek station, bijv. "FM 101.2"

Pre-sets voor radio instellen via het aanraakscherm:

Automatisch

1. Raak de hoek met Entertainment op het aanraakscherm aan
  2. Raak FM aan
  3. Raak Opties aan
  4. Raak Pre-sets automatisch opslaan (AST) aan; met vernieuwen/opslaan slaat het systeem automatisch de zes sterkste stations op de huidige locatie op
  5. "Automatisch opslaan" wordt weergegeven op het scherm totdat de procedure is voltooid, wat enkele seconden kan duren

Handmatig (als een station wordt geselecteerd dat geen pre-set is)

1. Raak de hoek met Entertainment op het aanraakscherm aan
  2. Raak FM aan
  3. Raak Afstemmen aan
  4. Voer de gewenste frequentie in en raak Enter aan
  5. Raak Pre-sets aan
  6. Houd een van de knoppen ingedrukt voor een reeds geprogrammeerde pre-set om het nieuwe station in plaats daarvan op te slaan
  7. Na een korte stilte wordt weer geluid afgespeeld wanneer het station is opgeslagen
  8. De naam van de pre-set verandert van het oude naar het nieuwe station
  9. Je kan ook de knop Afstemmen/Zoeken op de radio gebruiken om een station te vinden en daarna een pre-set ingedrukt houden om op te slaan