Hoe activeer ik de proefperiode van mijn abonnement of verleng ik mijn plan?

Je kan jouw gratis proefperiode activeren of het abonnement verlengen via jouw nline Ford-account of in de FordPass®*-app.

Vereisten voor abonnement

Instructies voor activering proefperiode of verlenging plan

De onderstaande stappen helpen jou bij de activering of verlenging afhankelijk van de methode die u verkiest.

Via de FordPass-app

Om het abonnement te activeren of te verlengen met FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Druk op de tegel Abonnementen.
  4. Selecteer het abonnement.
  5. Tik op een van de volgende opties:
    • Proefversie activeren - als je een gratis proefperiode activeert.
    • Verlengen - als je het abonnement verlengt.
  6. Veeg naar de onderkant van de webpagina nadat je alle informatie hebt gelezen en druk op Volgende.

Opmerking: Je wordt gevraagd een Hoofdadres in te voeren als je dat nog niet hebt gedaan. Voer alle gevraagde informatie in en klik op Opslaan.

1. Kies een betaalmethode.

Opmerking: Als je geen betaalmethode hebt geregistreerd of een nieuwe wilt toevoegen, tikt dan op Kaart toevoegen en voer de gegevens in. Tik vervolgens op Opslaan. Je kan dit instellen als de standaard betalingsmethode door op het keuzevakje te klikken.

1. Controleer de bestelling of activering van de proefperiode.
  2. Lees en ga akkoord met de Algemene voorwaarden door op de keuzevakjes te tikken.
  3. Tik op Activering bevestigen
  4. Selecteer Begrepen, bedankt! op het pop-upvenster ter bevestiging van de bestelling.

Via de Ford-abonnementssite

Om uw abonnement te activeren of te verlengen via de Ford-abonnementssite:

1. Log in bij uw online Ford-account.
  2. Klik op een van de volgende opties:
    • Gratis abonnement activeren - als u een gratis proefperiode activeert.
    • Verlengen - als u uw abonnement verlengt.

Opmerking: De beschikbare selectie is afhankelijk van welke Connected Services eventueel beschikbaar zijn op het moment dat u zich inschrijft.

1. Klik op Volgende.
  2. Scroll naar de onderkant van de webpagina nadat u alle informatie hebt gelezen.
  3. Klik op Volgende.

Opmerking: Als u geen Hoofdadres hebt ingevoerd in uw Ford-account, wordt u gevraagd dat te doen.

1. Controleer uw bestelling en klik op het informatiepictogram om meer informatie over het gekozen abonnement te bekijken.
  2. Zorg dat uw Betaalgegevens correct zijn.

Opmerking: Als u geen betalingsmethode hebt geregistreerd of een nieuwe wilt toevoegen, klikt u op Kaart toevoegen en voert u de gegevens van de nieuwe betalingsmethode in. Klik vervolgens op Opslaan. U kunt dit instellen als de standaard betalingsmethode door op het keuzevakje te klikken.

1. Lees en ga akkoord met de Algemene voorwaarden door het keuzevakje te selecteren.
  2. Klik op Activering bevestigen
  3. Selecteer Begrepen, bedankt! op het pop-upvenster ter bevestiging van de bestelling.

Als u problemen ondervindt, neemt u contact op met Assistentie voor verdere ondersteuning.

Aanvullende informatie

Wordt mijn abonnement automatisch geannuleerd als ik mijn voertuig verkoop?
Kan ik mijn abonnement delen met andere familieleden of vrienden?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphone-platformen en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.