Hoe kan ik zien of mijn voertuig een Ford Power-Up Software Update heeft ontvangen?

Het touchscreen van je voertuig geeft het onderstaande pictogram weer als er een update beschikbaar is. Tik op het pictogram en volg de instructies op het scherm om de update te installeren.

Ford Power-Up Software Update indicator

Wat gebeurt er als ik een update mis?

We raden je aan de Automatische updates op 'AAN' te zetten. Dit zorgt ervoor dat je voertuig altijd toegang heeft tot de nieuwste Ford Power-Up Software Updates. Je kunt de update-instellingen van je voertuig wijzigen op het touchscreen in de auto. Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Systeemupdates'.

Als Automatische updates zijn ingesteld op 'UIT', wordt er een pictogram weergegeven op het touchscreen wanneer er een update beschikbaar is. Je moet op het pictogram tikken en de update accepteren om verder te gaan.