Hoe verwijder ik Telefoon als sleutel via de app
OnlineshopFord FleetBedrijfswagens

Hoe verwijder ik mijn Telefoon als sleutelvia FordPass®*?

Je kunt jouw Telefoon als sleutel verwijderen via FordPass of via het SYNC®-scherm van je voertuig. Gebruik de onderstaande stappen voor meer informatie.

Belangrijk:

• Wanneer een Telefoon als sleutel wordt verwijderd, worden ook daaraan gekoppelde back-upwachtwoorden verwijderd.

Opmerking: Het verwijderen of opnieuw instellen van het back-upwachtwoord voor het starten heeft geen invloed op de configuratie van Telefoon als sleutel.

• Je kunt alleen sleutels verwijderen die aan je FordPass-account zijn gekoppeld.
  • Als jouw apparaat kwijt is of gestolen, neem dan contact op met Assistentie voor hulp bij het verwijderen van de sleutel.

Telefoon als sleutel verwijderen

Selecteer hieronder de vervolgkeuzelijst met je FordPass-app versie voor stappen om Telefoon als sleutel te verwijderen.

FordPass-app 5.X versie

Om jouw sleutel te verwijderen met FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Blader omlaag en selecteer de Voertuiginstellingen.
  4. Tik op Telefoon als sleutel.
  5. Selecteer Verwijderen naast het apparaat dat je wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen in het pop-upbericht.

Als je klaar bent, wordt in de apparaatsleutellijst niet langer de verwijderde sleutel weergegeven. Wanneer de verwijdering succesvol is, ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail.

FordPass-app 4.X versie

Om jouw sleutel te verwijderen met FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Scroll naar beneden en selecteer de Telefoon als sleutel.
  4. Tik op Bewerken.
  5. Selecteer het Prullenbak pictogram naast het apparaat dat je wilt verwijderen.

Opmerking: Selecteer de link Hoe verwijder ik sleutels? voor informatie over hoe je alle sleutels verwijdert.

6. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  7. Selecteer Sleutel verwijderen.

Jouw sleutel wordt nu verwijderd.

Opmerking: Je kunt ook het pad Sleutelinstellingen > Sleutels beheren in de FordPass selecteren om apparaten te verwijderen.

Sleutels verwijderen via SYNC

Om een ​​sleutel te verwijderen met SYNC, voer je een Telefoon als sleutel-reset uit met behulp van de onderstaande stappen:

1. Stap veilig in jouw voertuig.
  2. Zorg ervoor dat het voertuig aan staat, met draaiende motor, geparkeerd staat en zich in een goed geventileerde, veilige ruimte bevindt.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Selecteer Algemeen.
  5. Scrol omlaag en selecteer Resetten.
  6. Tik op FordPass Connect resetten.
  7. Selecteer Telefoon als sleutel resetten.
  8. Tik op Doorgaan.

Alle apparaten van Telefoon als sleutel worden verwijderd.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie voor aanvullende hulp via de Account > Hulp-opties in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe stel ik Telefoon als sleutel in?
Hoe kan ik de status van mijn Telefoon als sleutel bekijken?