Volledig zorgeloos zakelijk rijden met Ford Operational Lease*

VOLLEDIG ZORGELOOS ZAKELIJK RIJDEN MET FORD OPERATIONAL LEASE*

Contact dealer

*Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2023 en zijn gebaseerd op 60 maanden/10.000 km per jaar, voor zowel personenauto’s als voor bedrijfswagens.

Ford Transit en Ford Transit Custom Full Operational Lease

JOUW FORD ZAKELIJK LEASEN?

Wil je een nieuwe Ford zakelijk rijden voor een vast bedrag per maand? Dan is Ford Operational Lease iets voor jou! Ford Operational Lease is het meest complete zakelijke product van Ford Lease. Verzekeringen, onderhoud en afschrijving zijn al inbegrepen in het maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken of te laden! Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2023.

ONZE MODELLEN

Ford Puma

PUMA

Met Ford Operational Lease
Vanaf € 449,- per maand

Ford Kuga

KUGA PHEV

Met Ford Operational Lease
Vanaf € 539,- per maand

Contact Ford Agent

Proefrit boeken

Ford Transit Custom

NIEUWE TRANSIT CUSTOM

Met Ford Operational Lease
Vanaf € 449,- per maand

Contact Ford Agent

Meer weten

Ford Transit

E-TRANSIT

Met Ford Operational Lease
Vanaf € 729,- per maand

Contact Ford Agent

Meer weten

HOE WERKT HET?

Wil je zorgeloos zakelijk rijden voor een vast maandbedrag? Kies dan voor Ford Operational Lease van Ford Lease. Met Ford Operational Lease betaal je een vast bedrag per maand voor jouw nieuwe Ford. Het maandbedrag is gebaseerd op de door jou samengestelde auto, de gewenste looptijd en het aantal kilometers per jaar. In dit maandbedrag zijn onderhoud, afschrijvingen, verzekeringen en pechhulp al opgenomen. Zo kan je zonder zorgen de weg op en kan je blijven doen waar je goed in bent: ondernemen. Informeer bij jouw Ford Agent naar de mogelijkheden van Ford Operational Lease

blue puma

WAAROM FORD LEASE?

Bij Ford Lease profiteer je van one-stop-shopping. Wij kunnen als geen ander scherpe leasetarieven, hoogwaardige service en andere voordelen voor jou en je auto bieden. Ford Lease werkt namelijk uitsluitend samen met officiële Ford Agent en je kunt bij hen voor alles terecht; van vragen tot hulp bij samenstellen, van bestellen tot levering van je nieuwe Ford. En natuurlijk ook voor alle onderhoud en reparaties. Zo heb je alles onder één dak, wel zo handig.

Meer weten

Download hier de algemene voorwaarden en privacyverklaring voor Ford operational lease.

Klik op onderstaande links voor meer informatie