DE COMPACTE AUTO'S VAN FORD

Een stadsauto, een supermini, een compacte auto, een compacte SUV of zelfs een compacte personenauto? Naar wat voor klein model auto je ook op zoek bent, die van ons zijn eenvoudig te besturen, makkelijk te parkeren en een plezier om in te rijden.

Alle modellen uit onze collectie compacte auto's beschikken over geavanceerde technologie, van de meermaals met prijzen bekroonde Ford EcoBoost-benzinemotor tot het Ford SYNC handsfree-systeem.

Toch beschikt ieder model ook over zijn eigen kenmerkende ontwerp – en een geheel eigen persoonlijkheid.

Er is een reden waarom Ford bekend staat voor enkele van de beste compacte auto's die je kunt kopen.

KENMERKEN OM OP TE LETTEN IN DE BESTE COMPACTE AUTO'S

DE FORD PUMA

De Ford Puma is ontworpen om een grote indruk te maken in een compacte ruimte. Onze nieuwste stadsauto wordt aangedreven door een geavanceerde EcoBoost Hybrid-aandrijflijn voor maximale efficiëntie en minimale emissies. Het interieur zit boordevol geavanceerde technologie, waaronder Active Park Assist, om gemakkelijker dan ooit te parkeren, een B&O-geluidssysteem voor de ultieme luisterervaring en SYNC 4 om moeiteloos verbonden te blijven. En dankzij het intelligente ontwerp, de inklapbare stoelen en het innovatieve MegaBox-compartiment is dit een compacte auto die geen concessies doet aan de laadruimte.

 

Ontdek de Puma

Bekijk aanbiedingen

Ford Puma driving in city

BEKIJK HIER EEN VIDEO OVER DE FORD PUMA

Klik op onderstaande links voor meer informatie