NIEUWE FORD E-TOURNEO CUSTOM

WERKEN. SPELEN. OP JOUW MANIER.

Houd mij op de hoogte

De nieuwe E-Tourneo Custom geeft een nieuwe dimensie aan de rijervaring en het plezier van de passagier. Hij beschikt over maar liefst 5.472 liter bagageruimteTooltip en biedt uitstekend comfort voor tot wel acht passagiers. Dit is je ticket voor sensatie en avontuur, waar je reis je ook mag brengen.

MAXIMUM AANTAL ZITPLAATSEN

8

ELEKTRISCHE RIJBEREIK

303 KM

JOUW AANDRIJFLIJN

Ford electric vehicle charger plugged into a blue ford vehicle

E-TOURNEO CUSTOM

TOT 303 KM OP EEN ENKELE LADINGTourneo Custom - Electric Driving Range

Houd me op de hoogte

ZIE HOE HIJ ZICH ONDERSCHEIDT

GA EEN STAP VERDER

Perfect voor zakenreizen of actieve avonturen. Bekijk onze video om de nieuwe Ford E-Tourneo Custom in detail te bewonderen.

Parked Tourneo Custom

SPECIAAL VOOR JOU ONTWORPEN FUNCTIES

Ford Tourneo Custom interior

ZITPLAATSEN OP RAILS

Een ritje naar het vliegveld of een weekendje weg: met de E-Tourneo Custom heb je de keuze uit een groot aantal verschillende zitconfiguraties voor maximaal acht passagiers, waaronder zitopstellingen in vergaderstijl. Schuif, draai, vouw en klap de stoelen uit om je perfecte passagiersruimte te creëren.

Ford Tourneo Custom rear view

LAADRUIMTE

Wat voor reis je ook voor de boeg hebt, met opbergruimte in de zijschuifdeur en onder elke stoel kun je nog meer meenemen. De superflexibel in te richten achterstoelen kunnen neergeklapt, naar voren geschoven of zelfs helemaal verwijderd worden. Zo krijg je tot wel 5.472 liter flexibele bagageruimteTooltip.

FUNCTIES VOOR DE BESTUURDER

HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

Klik op onderstaande links voor meer informatie