Mustang Mach-E® Rally

Close

Maak kennis met de Mustang Mach-E® Rally. We brengen de Mustang® naar waar hij nog nooit is geweest – naar het onverharde. 

 

De snelst accelererende Mustang Mach-E® tot nu toe, met opvallende, op rally geïnspireerde styling en upgrades. Gemaakt om te cruisen op asfalt en om te spelen in de modder. Beschikbaar in gelimiteerde oplage.

 

Bekijk hem van dichtbij met onze interactieve 360°-weergave. Stel je eigen Mustang Mach-E® Rally samen met onze configurator.

Ford Mustang Mach-E Rally alloy wheel

Ready to rally

Glanzend witte 19" velgen, geïnspireerd op het lange rallyverleden van Ford. In combinatie met Michelin CrossClimate 2-banden, verbeterde Brembo™-remklauwen, mudflaps in rallystijl en beschermende carrosseriefolie.

Mustang Mach-E Rally plugged in

Klaar voor alles

Met een verbeterd vermogen van 487 pk en 510 km rijbereikMach-E Rally Range. Van 10% naar 80% in slechts 36,5 minutenMach-E Rally Home Charging door middel van DC-snelladen.

Iconisch rally

Mustang Mach-E Rally from the front, parked in the woods.

Kies je stijl

Verkrijgbaar in Grabber Blue, Absolute Black, Eruption Green, Star White, Glacier Grey en het oogverblindende Grabber Yellow.

* Gebaseerd op volledig opgeladen Mustang Mach-E Rally Extended Range. Geschatte actieradius op basis van de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De getoonde cijfers zijn ter vergelijking en mogen alleen worden vergeleken met andere voertuigen die volgens dezelfde technische procedures zijn getest. De werkelijke actieradius varieert afhankelijk van externe factoren zoals temperatuur, rijgedrag, routeprofiel, onderhoud van de auto en de leeftijd en conditie van de lithium-ionbatterij. De totale WLTP actieradius van 510 km  Overall Range weerspiegelt een gecombineerde rijcyclus en de actieradius van 409 km WLTP Extra High weerspiegelt het rijden op de snelweg - beide tests zijn uitgevoerd onder gecontroleerde omstandigheden met een omgevingstemperatuur van 23 graden Celsius en zonder klimaat- of elektrische belasting.