SUV-ASSORTIMENT FORD

Ons assortiment slimme SUV's zit boordevol geavanceerde bestuurdersassistentietechnologieën om jouw rijervaring beter dan ooit te maken. Ze hebben ruimte te over voor passagiers, huisdieren en bagage. Ze zijn sterker en kunnen meer dan kleinere voertuigen. En ze hebben een hogere rijpositie om je te helpen zien wat er voor je ligt. Kortom, ze geven je meer vertrouwen, waar je ook rijdt.

Ford staat bekend om enkele van de beste SUV's en crossovers die je kunt kopen, van compacte SUV's zoals de EcoSport tot grote SUV's zoals de Explorer.

KENMERKEN OM OP TE LETTEN IN DE BESTE SUV'S

FORD PUMA

De Puma is de compacte SUV van Ford. Hij heeft een opvallend, modern ontwerp dat de dynamiek van stadsauto's combineert met een gedurfde SUV-uitstraling. De Puma wordt aangedreven door een geavanceerde EcoBoost Hybrid-aandrijflijn die een bevredigend vermogen levert met een uitstekende efficiëntie, of je nu op stadswegen of landwegen rijdt. Met een reeks selecteerbare rijmodi kun je de prestaties afstemmen op de wegomstandigheden. En met technologieën zoals het B&O-geluidssysteem en SYNC 3 is dit een crossover die is ontworpen om je rijervaring te verbeteren.

 

Ontdek de Puma

Blue Ford Puma driving in city
Red All-New Ford Kuga PHEV charging from home

FORD KUGA

Een opvallend, eigentijds ontwerp – aan binnen- en buitenkant. Compromisloze prestatie. Opvallend efficiënt. De Kuga wordt ook geleverd met een indrukwekkende lijst met slimme functies, systemen en technologieën. Intelligente vierwielaandrijving, geavanceerde SYNC 3 met spraakbediening en 8-inch kleuren-touchscreen, Active Park Assist voor moeiteloos parkeren en Active City Stop om botsingen bij lage snelheid te voorkomen. Als je op zoek bent naar een plug-in hybride SUV, is de Kuga PHEV de perfecte auto voor je.

 

Ontdek de Kuga

FORD RANGER

De Ranger is speciaal gebouwd om elke klus in stijl aan te pakken. Indrukwekkende offroad-prestaties, een laadvermogen van 1 ton en een sleepcapaciteit van 3,5 ton maken deze pick-up sterk genoeg voor elke klus. Slimme veiligheidssystemen, zoals Trailer Sway Control, helpen om jou op de juiste rijstrook te houden. En geavanceerde technologieën, waaronder SYNC 3 met een 8-inch kleurentouchscreen, houden jou verbonden en in controle.

 

Ontdek de Ranger

Blue Ford Ranger on road
A man chanrging a Ford Explorer at home

FORD EXPLORER

De Ford Explorer is een mijlpaal op het gebied van SUV-uitmuntendheid. Hij is zorgvuldig ontworpen, opdat je de wereld in comfort en stijl kunt trotseren.
Het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur biedt comfortabele zitplaatsen voor maximaal zeven personen, en tegelijkertijd een royale bagageruimte. Een geavanceerde Plug-in Hybride-aandrijflijn, gecombineerd met een intelligente vierwielaandrijving, levert op verzoek een indrukwekkend vermogen met een uitstekende efficiëntie. En als je op zoek bent naar een grote plug-in hybride SUV, dan is de Explorer PHEV de juiste auto voor je.

 

Ontdek de Explorer

Klik op onderstaande links voor meer informatie