Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Ranger

Nieuwe Ford Ranger

Binnenkort beschikbaar

Krachtiger en meer efficiënte motoren. Een nieuwe geavanceerde automatische transmissie met 10 versnellingen. De nieuwe Ranger is hier, een en al natuurlijke kracht.

New Ford Ranger interior transmission view

Een verfijnde automatische transmissie met tien versnellingen

Met de gloednieuwe automatische transmissie met tien versnellingen laat de nieuwe Ranger je genieten van een uitzonderlijk versnellingsvermogen en een zuinig brandstofverbruik. En dankzij het realtime versnellingsschema kan de transmissie zich moeiteloos aanpassen aan veranderende omstandigheden. Of je nu op de snelweg rijdt of door de modder ploetert, je rijdt altijd op het juiste moment in de juiste versnelling.

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met geavanceerde 2,0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren is de nieuwe Ranger krachtiger, efficiënter en milieuvriendelijker dan ooit. Met drie aandrijflijnen met een vermogen van 213 pk en 500 Nm koppel ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

New Ford Ranger interior LCD screen

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Ranger verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modemLD FordPass . Het slimme systeem heeft een aantal voordelen die zo handig zijn dat u zich zult afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund. We denken bijvoorbeeld aan 4G LTE-wifiLD Hotspot voor maximaal tien apparaten en realtime verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt. Geavanceerde functies op afstand zorgen ervoor dat u uw Ranger vanaf elke plek kunt bedienen en in de gaten kunt houden. U kunt bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw Ranger te vinden, de deuren te vergrendelen en ontgrendelen en zelfs uw motor op afstand te starten.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top