Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Transit

NIEUWE TRANSIT

BESCHIKBAAR MEDIO 2019

Slimmere, nog relevantere technologieën om connected te zijn. Krachtigere en efficiëntere motoren. Een opvallend nieuw design. En bovendien nog meer laadvermogen. Dat is de nieuwe Ford Transit.

Kracht en intelligentie

De vernieuwde buitenkant van de nieuwe Ford Transit geeft een frisse look aan het iconische design. Terwijl de intelligent ontworpen cabine uitgerust is met een nieuw instrumentenpaneel en ervoor zorgt dat je tal van geavanceerde technologieën binnen handbereik hebt.

Driving shot of new Blue Ford Transit Van

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met geavanceerde, splinternieuwe 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren is de nieuwe Transit krachtiger en efficiënter dan ooit. Met vier aandrijflijnen waaronder de toegevoegde 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan uw specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Hij is zelfs verkrijgbaar als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV), om nog meer brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Helpt je om slimmer te werken

De nieuwe Ford Transit zit vol geavanceerde technologie. Die helpt je om slimmer en efficiënter te werken. Hij is onder meer uitgerust met het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, die ontworpen zijn om je te waarschuwen voor andere weggebruikers wanneer je van rijbaan verandert of omkeert. Active Park Assist maakt het gemakkelijker om jouw bedrijfswagen te parkeren. En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend zijn en dat er minder brandstof verbruikt wordt. De bedrijfswagen is zelfs uitgerust met een nieuwe, hoogwaardige achteruitrijcamera met inbouwspots en een front wide-view camera, zodat je altijd ziet wat er rond jouw bedrijfswagen gebeurt. De technologie is zo handig dat je jezelf zult afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund.

Blue New Ford Transit Van rear downlighter
New Ford Transit Van connectivity and FordPass Connect

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Transit verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G-wifiWi-Fi Hotspot 4G voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar jouw navigatiesysteem gestuurd wordt. Als je het systeem aan de FordPass-app op jouw telefoon koppelt, kun je zien of je de deuren gesloten hebt en kun je ze op afstand openen of sluiten. Je kunt zelfs de locatie van jouw auto op een kaart zien. Je hoeft zich dus geen zorgen meer te maken als je op een onbekende locatie even niet meer weet waar je jouw auto geparkeerd hebt.

Nieuwe Ford Transit Chassis Cabine

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het toonbeeld van de flexibiliteit van de Transit. Het voertuig dat je kiest kan omgebouwd worden tot een open laadbak, kipper, gesloten laadbak en nog veel meer. Wat jouw wensen ook zijn, dit is de meest stevige, betrouwbare en duurzame Transit Chassis Cab ooit.

Blue New Ford Transit Chassis Cab
Silver New Ford Transit Minibus

Nieuwe Ford Transit Minibus

De nieuwe Ford Transit Minibus heeft voldoende ruimte om maximaal 18 personen comfortabel en stijlvol te laten zitten. Bovendien kunnen bepaalde achterstoelen zelfs verwijderd worden, zodat je over nog meer laadruimte beschikt wanneer dat nodig.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top