Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Transit Chassis Cabine

NIEUWE FORD TRANSIT CHASSIS CAB

BESCHIKBAAR VANAF MEDIO 2019

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het toonbeeld van flexibiliteit van de Transit. De bedrijfswagen kan worden aangepast aan jouw zakelijke behoeften, of je nu een open laadbak, kiepwagen, koelwagen of andere ombouw nodig hebt. Wat je wensen ook zijn, dit is de meest stevige, betrouwbare en duurzame Transit Chassis Cabine ooit.

Veelzijdig, betrouwbaar en efficiënt

De nieuwe Transit Chassis Cabine is jouw mobiele kantoor. Daarom is hij speciaal gebouwd voor comfort en stevigheid, kracht en efficiëntie, en vooral, betrouwbaarheid.

New Ford Transit Chassis Cab detail of frame

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid in één

De nieuwe Transit Chassis Cabine is het toonbeeld van betrouwbaarheid op maat. Het voertuig is nauwkeurig ontworpen om ervoor te zorgen dat je, ongeacht je specifieke vereisten, een perfecte basis hebt om een voertuig op maat te maken. En met een laadvermogen tot 2863 kg is dit een voertuig dat ontworpen is om met elke taak korte metten te maken.

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

De nieuwe Transit Chassis Cabine is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de 2.0 Ford EcoBlue dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen en een vermogen tot 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan je specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Daarnaast is het voertuig  verkrijgbaar met een Heavy Duty Truck (HDT)-motor voor zwaardere conversies en zelfs als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV), om nog meer brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

New Ford Chassis Cab EcoBlue engine model
New Ford Transit Chassis Cab trailing another car

Technologie met een doel

De nieuwe Transit Chassis Cabine zit boordevol geavanceerde technologie om je slimmer en efficiënter te laten werken. Elektrische stuurbekrachtiging past zich bijvoorbeeld aan veranderende omstandigheden aan om sturen licht en eenvoudig te maken bij lage snelheden en steviger bij hogere snelheden. De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en voordeliger worden. En met de instelbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Mud/Rut, Tow/Hail en de nieuwe EcoMode, kun je de manier waarop de Transit reageert aanpassen aan de taak.

De sleutel naar een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Chassis Cabine is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect. Het systeem biedt talloze krachtige voordelen, inclusief 4G-wifiWi-Fi Hotspot 4G voor maximaal tien apparaten, zodat jij en je passagiers altijd verbonden kunnen blijven. Het systeem kan ook live verkeersinformatieLive Traffic rechtstreeks naar je SYNC 3-navigatiesysteem sturen, zodat je het verkeer kunt vermijden en de snelste route naar je bestemming kunt vinden. Je kunt zelfs de status van je voertuig controleren en meldingen ontvangen als het systeem opmerkt dat je voertuig onderhoud nodig heeft. 

A hand with mobile with FordPass App on screen and Chassis Cab
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top