Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Ranger Raptor

NIEUWE FORD RANGER RAPTORRanger Raptor FV imagery

Beschikbaar zomer 2020

Dit is geen gewone pick-up.
Dit is een buitengewone pick-up.

De nieuwe Ranger Raptor. De allereerste uitmuntende offroad pick-up truck in Europa door ons gebouwd.
Een voertuig dat ontworpen is om elk terrein te overheersen. Werkelijk uniek in zijn soort.

Ford Ranger Raptor exterieur 360 graden
De velgen van de Ford Ranger Raptor

Anders door het design

Zodra je de Ford Ranger Raptor ziet, weet je dat je niet met een gewone pick-up truck te maken hebt. Elk detail is tot in de puntjes ontworpen om je een weg te banen door bergen, rivieren en woestijnen. Van de functionele voor- en achterbumpers en de voorste beschermplaat tot de unieke Ford Ranger Raptor-grille en de lichtmetalen velgen met duurzame banden. De Ranger Raptor steelt overal waar je gaat de show. En je kunt werkelijk overal naartoe.

Kracht en intelligentie

De nieuwe Range Raptor is niet alleen stevig. Maar ook intelligent. Wanneer je in de op maat gemaakte stoelen gaat zitten en het unieke leren stuur vastgrijpt, heb je meteen de controle over tal van geavanceerde systemen. Allemaal ontworpen om je de wereld te laten veroveren. Zo is er bijvoorbeeld het nieuwe krachtige Terrain Management System. Met een druk op de knop kun je kiezen uit zes verschillende instellingen om je op elk terrein de beste prestaties te bieden: Normal mode, Sport mode, Grass, Gravel and Snow mode, Mud and Sand mode, Rock mode, en voor onklopbare offroad prestaties, Baja mode.

De verschillende rijmodi in de Ford Ranger Raptor
De Ford Ranger Raptor rijdend een berg op, offroad

Ontworpen voor elk terrein

De Ford Ranger Raptor is de perfecte combinatie van Ford Performance DNA en ongeëvenaarde offroad prestaties. De legendarische Fox Pro-ophanging is minutieus afgestemd om de meest ruwe terreinen de baas te kunnen. Hevige schokken voel je amper en hobbels en sporen lijken er haast niet te zijn. Het unieke ladderchassis is gelast met bijzonder stevig laaggelegeerd staal om de extreme omstandigheden van offroad ritten het hoofd te bieden. In feite is elke eigenschap ontworpen om ervoor te zorgen dat de Raptor de ultieme offroad rijervaring biedt.

Winnaar International Pick-Up Award 2020

Met onze geweldige combinatie van robuustheid, slimme technologieën en buitengewoon rij- en zitcomfort is het voor ons geen verrassing dat de Ford Ranger is uitgeroepen tot winnaar van de International Pick-up Award 2020!

Met goede beoordelingen voor meerdere categorieën, waaronder de aandrijflijn, laadruimte en veiligheid, maar ook het algehele comfort van zowel bestuurder als passagier, presteerde de Ford Ranger beter dan alle concurrenten. Dit bewijst opnieuw waarom de Ford Ranger Europa's bestverkochte pick-up is.

De verschillende rijmodi in de Ford Ranger Raptor
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top