DE FORD FIESTA

Ford Fiesta interior

PERSONALISEER JOUW FIESTA 

 

Getoond model is een ST-Line

WELKE AANDRIJFLIJN PAST BIJ JOU?

GENIET VAN HET VERMOGEN EN EFFICIËNTIE VAN EEN HYBRIDE AUTO

De wendbare Fiesta is nu efficiënter dan ooit tevoren. Het geavanceerde EcoBoost hybride systeem is ontworpen om uitstoot te minimaliseren en de benzinemotor te ondersteunen met extra vermogen wanneer dat nodig is. En dankzij de zelfopladende technologie laadt de hybride accu zich op terwijl je rijdt.

Vermogen en efficiëntie

DIESEL

Rijd je liever diesel? Ga dan voor de 1.5TDCi motor. Met zijn 85 pk en zuinige brandstofverbruik.

Vermogen en efficiëntie

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

ONBEPERKTE PRESTATIES

Bij de 1,5 liter Ford EcoBoost-benzinemotor worden directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling gecombineerd voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk zuinig brandstofverbruik. Beschikbaar in 120-pk of 150-pk, zodat je kunt genieten van de onbeperkte prestaties die je verwacht van een conventionele 1,5-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Vermogen en efficiëntie

KIJK, DAT IS SLIM

Technologie moet altijd een doel dienen. Als je jouw Fiesta start, breng je een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Actieve parkeerhulp, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Verkeersbordherkenning… Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat je zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund.

Rijervaring

RUSTGEVEND EN VERFRISSEND. ONMISBAAR EN INTELLIGENT.

Als slimme technologieën bij je thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om jouw leven makkelijker te maken, met B&O sound system om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kan wensen.

Comfort en gemak

JOUW VEILIGHEID EN ZEKERHEID IS PRIORITEIT

De Ford Fiesta zit boordevol geavanceerde technieken die jou, jouw passagiers en jouw auto beschermen bij een ongeval. Belangrijke functies zijn onder andere Active City Stop, Door Edge Protectors en SYNC 3 met Emergency Assistance. En zo zijn er nog veel meer systemen; sommige helpen zelfs om ongevallen te voorkomen.

Veiligheid en beveiliging

ALLE FIESTA UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (3.5MB PDF)

Klik op onderstaande links voor meer informatie