FORD FIESTA ECOBOOST HYBRID

De Ford EcoBoost Hybrid motor maakt de wendbare Fiesta ongekend populair. Begin 2022 staat de nieuwe Fiesta in de showroom en nu al zijn we zo goed als uitverkocht voor het huidige model. Ontdek als eerste de nieuwe Fiesta met EcoBoost Hybrid motor.

Ontdek ‘m hier

Ford Fiesta interior

PERSONALISEER JOUW FIESTA 

 

Getoond model is een ST-Line

WELKE AANDRIJFLIJN PAST BIJ JOU?

EcoBoost Hybrid-technologie

De Fiesta EcoBoost Hybrid heeft een elektrische motor met een accu van 48 volt om de benzinemotor te ondersteunen. De elektrische motor biedt koppelondersteuning aan de motor. Hierdoor wordt er tot 16 pk extra vermogen geleverd, verbetert de acceleratie met 20%Vergeleken met niet-hybride EcoBoost en hoef je minder te schakelen. De Fiesta EcoBoost Hybrid gebruikt ook regeneratieve remtechnologie. De accu wordt opgeladen door het opvangen van energie die gewoonlijk verloren gaat bij het remmen. Hierdoor kun je het brandstofverbruik en de uitstoot verlagen.

Vermogen en efficiëntie

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

ONBEPERKTE PRESTATIES

Bij de 1,5 liter Ford EcoBoost-benzinemotor worden directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling gecombineerd voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk zuinig brandstofverbruik. Beschikbaar in 120-pk of 150-pk, zodat je kunt genieten van de onbeperkte prestaties die je verwacht van een conventionele 1,5-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Vermogen en efficiëntie

KIJK, DAT IS SLIM

Technologie moet altijd een doel dienen. Als je jouw Fiesta start, breng je een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Actieve parkeerhulp, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Verkeersbordherkenning… Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat je zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund.

Rijervaring

Rustgevend en verfrissend

Als slimme technologieën thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet doen in je auto? Daarom is de Fiesta uitgerust met SYNC 3 om je het leven gemakkelijker te maken, een B&O-geluidssysteem om ritten leuker te maken en een panorama dak dat open kan om licht en lucht binnen te laten. De FordPass-app maakt het mogelijk om altijd en overal verbinding te maken met je Fiesta en geeft je toegang tot nog meer slimme functies. Zet je schrap om dit, en meer, te ontdekken in een ruimte die je al het comfort en gemak geeft dat je kunt wensen.

Comfort en gemak

JOUW VEILIGHEID EN ZEKERHEID IS PRIORITEIT

De Ford Fiesta zit boordevol geavanceerde technieken die jou, jouw passagiers en jouw auto beschermen bij een ongeval. Belangrijke functies zijn onder andere Active City Stop, Door Edge Protectors en SYNC 3 met Emergency Assistance. En zo zijn er nog veel meer systemen; sommige helpen zelfs om ongevallen te voorkomen.

Veiligheid en beveiliging

ALLE FIESTA UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (PDF)

Klik op onderstaande links voor meer informatie